FörsÀljning och leveransvillkor

 


 Ladda PDF-versionen av villkoren

 

 

HÀr, försÀljning och leverans hittar du hÀr all nödvÀndig information nÀr du handlar
med danska Rotation Plast.

Villkoren gÀller för alla leveranser om inte annat avtalats skriftligen.
Om du har ytterligare frÄgor under försÀljning och leverans, Àr du vÀlkommen att
Kontakta oss

 

Inledning
Följande villkor gÀller för alla leveranser om det inte finns annat skriftligt avtal.

Erbjudanden
Alla erbjudanden mÄste ske skriftligen för att vara giltigt. I fall av force-majeeure förbehÄller vi oss rÀtten att stÀlla in eller skjuta upp leveransen.

Priser
Alla priser Àr listpriser fritt fabrik Kalvehave exkl. moms. Moms och vi förbehÄller oss rÀtten att justera dessa genom stigande rÄvarupriser, olja och andra kostnader. Prislistor Àr informativ och aktuella priset kommer att ligga pÄ den angivna orderbekrÀftelsen.


Betalning
Betalningsvillkor för kundkonton Àr 30 dagar netto frÄn fakturadatum, om inget annat avtalats skriftligen.
Betalningsvillkor för privatkunder, netto likvida medel - som redovisas hÀr DRP kontonummer och kunden betalar det överenskomna priset före insamling / leverans av varor till / frÄn DRP.
Form Tools betalas med 50% vid bestÀllning och 50% genom att skicka testet.
RÀnta skall berÀknas frÄn fakturadatum förseningsavgift.
Uppfyller köparen inte betalar villkor, eller övervÀga sÀljaren köparen för att inte kunna uppfylla sina förpliktelser, kan sÀljaren stoppa detta och efterföljande leveranser, om inte köpeskillingen betalas kontant eller betryggande sÀkerhet ges.

Leverans
Allt sjöfarten Àr fritt fabrik, om inte annat avtalats. Allt sjöfarten Àr pÄ köparens risk och bekostnad, om inte annat avtalats skriftligen.
SÀljaren förbehÄller sig rÀtten att over-/underlevere med 10%.

AvbestÀllning
Om en bestÀllning varor eller ÀndamÄl produktionen lanseras, kan uppsÀgning inte ske.

KlagomÄl
KlagomÄl skall vara skriftlig och lÀmnas in inom 8 dagar frÄn leveransdatum, med angivande av fakturanummer, ordernummer, ritningsnummer, bestÀllningsstorlek, antalet defekta enheter och klagomÄl, för som köparen annars förlorar alla ansprÄk mot sÀljaren avseende pÄ de varor som sÄlts. SÀljaren ansvarar inte för kostnader och utgifter i samband med ansprÄk utan föregÄende skriftligt medgivande frÄn sÀljaren.
UtanSÀljarens förhandstillstÄnd emot varor inte kan ÄterlÀmnas.

Force majeure
Frakt eller utebliven leverans kan inte Äberopas mot sÀljaren, om det Àr direkt eller indirekt orsakats av omstÀndigheter som ligger utanför sÊlgenerens kontroll sÄsom strejk, lockout och andra former av force majeure.

Byte
För produkter som sÀljs efter behandlas eller behandlas av andra Àn sÀljaren, sÀljarens utfÀstelser enda punkten i rÄtt tillstÄnd. SÀljaren Àr ansvarig för de skador som de varor som sÀljs orsak, om det kan visas att skadan orsakats av ett misstag som gjorts av sÀljaren eller hans folk. SÀljaren ansvarar inte för eventuella skador till följd av fel eller brister i ritningar eller instruktioner. Ritningar och konstruktioner görs i god tro, men sÀljaren ansvarar inte för fel till följd av detta, om det inte finns skriftligt frÄn leverantören. SÀljaren skall ocksÄ ansvara för skador som orsakas under berÀkningen och rÄd nÀr ansvaret direkt uppstÄr kopplade till försÀljning av produkter som levereras.

SÀljaren skall aldrig vara ansvarig för utebliven vinst eller indirekta förluster.

SÀljarens produktansvar kan inte överstiga sÀljarens försÀkring.

I den mĂ„n sĂ€ljaren ansvarig i samband med anvĂ€ndning, som köparens anvĂ€ndning av sĂ„lda varor - inklusiveÅterförsĂ€ljning - Ă€r köparen skyldig att ersĂ€tta sĂ€ljaren av det ansvar som detta kan genomföras i den utstrĂ€ckning att ansvaret gĂ„r utöver avtalade grĂ€nser. Köparen Ă€r skyldig att bli stĂ€md i samma domstol som behandlar krav mot sĂ€ljaren nĂ€r det gĂ€ller de varor som sĂ„lts.

Form Verktyg
Formverktygen förblir DRP egendom och underhÄlls av DRP Àven om dessa helt eller delvis betalas av kunden, om inte annat avtalats skriftligen.
Även formvĂŠrtĂžjerne helt eller delvis betalas av kunden, kommer de inte att krĂ€vas ges eller presenteras för anvĂ€ndning pĂ„ annat hĂ„ll pĂ„ grund av inslaget av konkurrens.

NyhetsbrevBli uppringd

VedlĂŠg dit tlf nr. og vores salgsafdeling kontakter dig hurtigst muligt.

Namn
Tfn

Så snart som möjligt
Mellan
ochDansk Rotations Plastik Aps. | Kalvehave Havnevej 3 | DK-4771 Kalvehave | Telefon: + 45 55380102. Fax: + 45 55388034

Det er ikke tilladt at kopier indhold fra www.drp.dk uden skriftligt sammenstykke